Michiel Hollander start als projectmanager bij myBrand

Geertruidenberg, 17 juli 2019 – SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand stelt Michiel Hollander (54) aan als projectmanager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor IT-projecten bij klanten, van volledige migraties tot kleinschaligere projecten als aanpassingen in het SAP-landschap. Ook bestaat een deel van het werk uit klantcoördinatorschap, waarbij Hollander fungeert als het directe aanspreekpunt voor diverse klanten. Vanuit deze rol draagt hij bij aan de missie van myBrand om de best gewaardeerde SAP-dienstverlener te zijn en bouwt Hollander mee aan de langetermijnrelaties met klanten.

Michiel Hollander maakte de overstap naar myBrand, nadat hij zijn carrière pad bij Hans Anders had doorlopen. Na eerst tien jaar als opticien in de winkel werkzaam te zijn geweest, was Hollander toe aan een nieuwe uitdaging. Op de IT-afdeling bij Hans Anders was de vraag naar extra personeel hoog en zo rolde Hollander in het vak. Hij is gegroeid van startend applicatieontwikkelaar tot IT-manager met de verantwoordelijkheid over 19 fte’s. Het hebben van diverse functies binnen Hans Anders en de complexe IT-infrastructuur van het bedrijf hebben ertoe geleid dat Hollander brede kennis heeft van IT en de digitale ontwikkelingen in de markt. Omdat Hans Anders al sinds 2008 klant is van myBrand, stond Hollander in nauw contact met myBrand.

Seger Theuns, algemeen directeur van myBrand: “Dat Michiel na tientallen jaren samenwerking in de klant-leverancier relatie ervoor kiest om aan de slag te gaan bij myBrand is voor mij als directeur fantastisch. In goed overleg met Hans Anders heeft Michiel besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij myBrand. Het is de ultieme bevestiging dat onze droom om gestalte te geven aan een organisatie waar wij zelf klant zouden willen zijn, uitkomt. Daarnaast getuigt het van een excellente samenwerking met Hans Anders dat dit mogelijk is. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en onze doelstellingen binnen myBrand en het Conclusion-ecosysteem voort te zetten.”

Michiel Hollander over zijn aanstelling: “Ik ben erg gemotiveerd om te starten aan deze nieuwe stap in mijn carrière. Het wordt mijn persoonlijke doel bij myBrand om de langetermijnrelaties met klanten te versterken en hen zo goed mogelijk bij te staan in hun digitale transformatie. Door mijn brede kennis op het gebied van IT heb ik ook op dat gebied veel ervaring opgedaan. Daar heeft de focus altijd gelegen op het verbeteren van de klanttevredenheid en het verhogen van de bedrijfsresultaten. myBrand heeft diezelfde doelstelling en zo draag ik bij aan de missie de bestgewaardeerde SAP-dienstverlener te zijn.