myBrand Conclusion gaat partnership aan met ARAGO Consulting

myBrand Conclusion partnership ARAGO Consulting SAP

myBrand Conclusion, SAP- en OutSystems-dienstverlener en -kennispartner, sluit een partnership met ARAGO Consulting, een internationaal adviesbureau gespecialiseerd in de implementatie van HR-transformatieprojecten. De samenwerking is gericht op het uitbreiden van de dienstverlening van de bedrijven, die beide SAP Gold Partners zijn. Door de krachten te bundelen, versterken myBrand Conclusion en ARAGO Consulting bovendien hun positie als vertrouwde adviseurs in het SAP-ecosysteem.

Krachten bundelen voor uitstekende ondersteuning

Dankzij het partnership kan myBrand Conclusion gebruikmaken van de expertise van ARAGO Consulting voor het aanbieden van SAP Concur-implementatiediensten aan haar klanten. SAP Concur is een oplossing die zich richt op geïntegreerde reis-, onkosten- en factuurbeheeroplossingen. Dit geeft organisaties inzicht in hun kosten en stelt ze in staat om onkosten gemakkelijk te beheren. Op haar beurt profiteert ARAGO Consulting van de SAP SuccessFactors add-ons van myBrand Conclusion. Hierdoor krijgen Europese klanten van het adviesbureau toegang tot geavanceerde HR-oplossingen die zijn ontworpen om meer efficiëntie, een fijnere werknemerservaring en soepele zakelijke transformaties te realiseren.

Roel Knoppers, CEO van myBrand Conclusion: “Ik ben erg enthousiast over deze samenwerking met ARAGO Consulting. Ze zijn een internationaal erkende organisatie in het SAP Concur-domein. Dit partnership versterkt onze capaciteit om hoogwaardige SAP-oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten.”

Jean-Christophe Péaudeau, CEO van ARAGO Consulting: “Dit partnership vormt een belangrijke mijlpaal in onze reis om toonaangevende SAP-diensten te leveren. Ik ben zeer verheugd om onze expertise op het gebied van SAP Concur nu ook in Nederland te gaan ontplooien. De complementaire expertise van myBrand Conclusion in Digital HR-uitbreidingen versterkt onze positie en helpt ons om klanten in Europa oplossingen te bieden die bedrijfsgroei en efficiëntie bevorderen.”