myBrand ziet omzet eerste helft 2019 met ruim 50 procent stijgen

myBrand SAP Consultancy

SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand ziet haar omzet stijgen van 18,8 miljoen euro het eerste half jaar van 2018 naar 28,8 miljoen euro. De grootste drivers hiervoor zijn de acquisitie van Nextmoves en de samenvoeging met Conclusion Xtensional. Een andere oorzaak van de positieve cijfers is het commerciële succes dat myBrand heeft geboekt. De organisatie weet nieuwe grote klanten aan zich te binden, waardoor het klantportfolio is uitgebreid. Daarnaast zitten de OutSystems-activiteiten van myBrand in de lift. Dit alles resulteert in een stijging van de EBITDA van 3,6 miljoen euro naar 4,9 miljoen euro, wat correspondeert met een winstgroei van 36 procent.

Nieuw pand in Maarssen
Het samenvoegen van de bovengenoemde bedrijven resulteert in een flinke groei in het aantal FTE’s, van 232 naar 339 mensen. Om de integratie positief door te zetten heeft myBrand medio juli een nieuw pand in Maarssen betrokken. De ongeveer 120 medewerkers op deze locatie komen van Conclusion Xtensional en de myBrand locatie Amstelveen. De centrale ligging zorgt voor goede bereikbaarheid voor klanten en medewerkers. Naast Maarssen heeft myBrand nog drie locaties, in Geertruidenberg, Apeldoorn en de Nextmoves locatie in Gorinchem.

myBrand beweegt mee
“De positieve cijfers zijn enorm belangrijk voor zowel myBrand als onze klanten,” aldus Paul Poppelaars, financieel directeur. “Met de missie om de best gewaardeerde SAP-dienstverlener te zijn, is het noodzaak om te investeren in innovatie en kennis. Het samenstellen van een innovatieteam, kennissessies met klanten en het ontwikkelen van een S/4HANA Discovery Scan zijn mooie voorbeelden van zulke investeringen. Daarnaast stelt het ecosysteem van Conclusion ons nog beter in staat om naast SAP, de klant ook op het gebied van overige IT-vraagstukken te adviseren en ontzorgen. Dat myBrand de juiste koers vaart, bewijst de bovengemiddeld hoge score in het Outsourcing Performance onderzoek 2019 van Giarte. Ik kijk ernaar uit om dit voort te zetten en het jaar succesvol af te sluiten.”