Nieuws Overzicht

Verwachtingen connect to innovate zijn hooggespannen

11-09-2017

VNSG slaat handen ineen met SAP en transformeert het VNSG Congres naar connect to innovate.
Op 3 en 4 oktober 2017 vindt connect to innovate plaats, het belooft een bijzonder kennisevent te worden. Met het veelzijdige en interactieve Business en IT-programma worden de bezoekers geïnformeerd en geïnspireerd over de thema’s digitale transformatie en innovatie. Organisaties als FrieslandCampina, Cargill, Alliander, Nationale-Nederlanden, NS, Action, TomTom, Stork en Louwman rekenen zich al tot de bezoekers. Rob van der Marck, directeur van de VNSG, en bestuurslid Seger Theuns, lichten toe hoe zij de hooggespannen verwachtingen willen overtreffen. 

Lees meer

Coop zet belangrijke technologische stap met SAP HANA en CAR

11-07-2017

Coop heeft de implementatie van SAP HANA en CAR succesvol afgerond. De snel groeiende supermarktketen met 260 winkels heeft hiermee een belangrijke technologische stap gemaakt en een solide basis gelegd voor verdere groei en innovaties. Coop profiteert voortaan van een snellere performance en real time (voorraad- en verkoop)sturingsinformatie. Met de SAP Run Live Truck, waarin SAP-consultants de nieuwe technologie inzetten voor interessante prototypes, is de afsluiting van het project luister bijgezet en een start gemaakt met concrete nieuwe apps voor de winkels.

Lees meer

myBrand behaalt wederom 100 procent Outsourcing Recommendation Score Giarte

30-06-2017

myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, behaalt voor het derde jaar op rij 100 procent Outsourcing Recommendation Score in het Outsourcing Performance onderzoek 2017 van Giarte, onderzoeks- en adviesbureau op het vlak van IT-dienstverlening en -outsourcing. Dit betekent dat klanten die deelnamen aan het onderzoek myBrand unaniem zouden aanbevelen. Het onderzoeksbureau publiceert jaarlijks de grootste benchmarkstudie over de ervaringen van Nederlandse klantorganisaties met hun IT-serviceproviders.

Lees meer

Heijmans schakelt myBrand in voor professionalisering van de commercie

14-06-2017

Geertruidenberg, 15 juni 2017 – Heijmans, onderneming in vastgoed, bouw, infra- en installatietechniek, kiest voor myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, om de commercie binnen het bouwbedrijf naar een hoger plan te tillen. Heijmans signaleert dat commercie steeds belangrijker wordt voor bouwbedrijven en ziet tevens een cultuuromslag in de manier waarop klanten hun opdrachten uitzetten. Met de professionalisering van de commercie wil Heijmans in deze ontwikkeling voorop lopen. Met dit doel voor ogen is myBrand ingeschakeld die de implementatie van SAP Hybris Cloud for Customer voor haar rekening neemt.

Lees meer

77 procent zakelijke beslissers in Nederland waardeert een ‘nee’

03-04-2017

Nee-verkopen gezien als teken van kwaliteit, vertrouwen en gelijkwaardigheid. 

Wanneer een zakenrelatie nee verkoopt, heeft dat voor 77 procent van de zakelijke beslissers een positieve invloed op de mening over deze relatie. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek ‘Stand van zakenrelaties’ van myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner, onder ruim 500 zakelijke beslissers

Lees meer

Bouwinvest kiest voor myBrand om groeiambitie te realiseren

28-03-2017

Bouwinvest, vermogensbeheerder in vastgoed voor institutionele beleggers, schakelt myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner in. Bouwinvest legt in dit kader de hosting, het functioneel en technisch beheer van de SAP-omgeving en aanverwante non-SAP applicaties neer bij myBrand.


Lees meer
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×