Het laatste nieuws rondom SAP consultancy, SAP beheer, Hosting en SAP-implementatie

myBrand helpt ASICS bij realisatie omnichannel strategie

04-02-2020

Sportmerk ASICS geeft zijn omnichannel strategie vorm met de uitrol van een wereldwijde SAP-backbone. De wereldwijde implementatie van de Retail en Omnichannel functionaliteit daarvan wordt ondersteund door myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner.

Lees meer

Cloudmigratie zet juiste koers voor optimale dienstverlening Compass Group

24-01-2020

myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, migreert de SAP-omgeving van facilitair dienstverlener Compass Group Nederland naar de AWS Cloud van Amazon. SAP vormt het financiële hart van de organisatie, waar bijvoorbeeld kassabrondata is vastgelegd. Met deze migratie zet Compass Group de juiste koers uit voor een optimale dienstverlening aan haar klanten.

Lees meer

Linda Beukers treedt toe tot directie myBrand als directeur projecten

06-01-2020

Per 1 januari 2020 treedt Linda Beukers (50) toe tot de directie van myBrand als directeur projecten. In deze nieuwe functie draagt Linda de verantwoordelijkheid om de executie van projecten naar een volgend niveau te brengen. myBrand is als SAP-dienstverlener en -kennispartner verantwoordelijk voor meer en steeds complexere ERP-projecten die veel impact hebben op de processen van organisaties. Het in het leven roepen van de nieuwe functie ligt in lijn met de missie van myBrand om de best gewaardeerde SAP-dienstverlener te zijn, zowel op het gebied van projecten als op het gebied van support & beheer.

Lees meer

Aviko gaat uitdagend integratieproject aan samen met myBrand

03-12-2019

Aardappelverwerkingsbedrijf Aviko kiest myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, als partner om haar huidige integratieplatform te migreren naar SAP Process Orchestration (PO). Met deze migratie zorgt het bedrijf ervoor dat zij klaar is voor toekomstige integratievraagstukken.

Lees meer

myBrand en MBI digitaliseren processen met OutSystems voor 15% tijdwinst

25-11-2019

Betonproducent MBI schakelt de hulp in van myBrand, SAP- en OutSystems-dienstverlener en kennispartner, om haar bedrijfsprocessen te digitaliseren. Met behulp van het low-code platform van OutSystems gaan de bedrijven aan de slag met de digitalisering van vijf hoofdprocessen: transport, inslag, uitslag, opslag en het proces gericht op de klant.

Lees meer

myBrand ondersteunt Pure Ingredients met OutSystems-applicaties

12-11-2019

Pure Ingredients, producent van halal snacks en maaltijden, heeft myBrand ingeschakeld voor de ontwikkeling van drie bedrijfskritische applicaties met behulp van het low-code platform OutSystems. De voedselproducent maakt voor diverse processen in haar supply chain gebruik van SAP-add-ons. Dit systeem is echter niet wendbaar en aanpassingen hadden een te lange doorlooptijd.

Lees meer
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×