Het laatste nieuws rondom SAP consultancy, SAP beheer, Hosting en SAP-implementatie

Linda Beukers treedt toe tot directie myBrand als directeur projecten

06-01-2020

Per 1 januari 2020 treedt Linda Beukers (50) toe tot de directie van myBrand als directeur projecten. In deze nieuwe functie draagt Linda de verantwoordelijkheid om de executie van projecten naar een volgend niveau te brengen. myBrand is als SAP-dienstverlener en -kennispartner verantwoordelijk voor meer en steeds complexere ERP-projecten die veel impact hebben op de processen van organisaties. Het in het leven roepen van de nieuwe functie ligt in lijn met de missie van myBrand om de best gewaardeerde SAP-dienstverlener te zijn, zowel op het gebied van projecten als op het gebied van support & beheer.

Lees meer

Aviko gaat uitdagend integratieproject aan samen met myBrand

03-12-2019

Aardappelverwerkingsbedrijf Aviko kiest myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, als partner om haar huidige integratieplatform te migreren naar SAP Process Orchestration (PO). Met deze migratie zorgt het bedrijf ervoor dat zij klaar is voor toekomstige integratievraagstukken.

Lees meer

myBrand en MBI digitaliseren processen met OutSystems voor 15% tijdwinst

25-11-2019

Betonproducent MBI schakelt de hulp in van myBrand, SAP- en OutSystems-dienstverlener en kennispartner, om haar bedrijfsprocessen te digitaliseren. Met behulp van het low-code platform van OutSystems gaan de bedrijven aan de slag met de digitalisering van vijf hoofdprocessen: transport, inslag, uitslag, opslag en het proces gericht op de klant.

Lees meer

myBrand ondersteunt Pure Ingredients met OutSystems-applicaties

12-11-2019

Pure Ingredients, producent van halal snacks en maaltijden, heeft myBrand ingeschakeld voor de ontwikkeling van drie bedrijfskritische applicaties met behulp van het low-code platform OutSystems. De voedselproducent maakt voor diverse processen in haar supply chain gebruik van SAP-add-ons. Dit systeem is echter niet wendbaar en aanpassingen hadden een te lange doorlooptijd.

Lees meer

Heijmans uitvoerders werken 25% efficiënter dankzij nieuwe projectmanagementtool

17-10-2019

Geertruidenberg – Bouwbedrijf Heijmans heeft myBrand, SAP- en OutSystems-dienstverlener en kennispartner, ingeschakeld voor de ontwikkeling van een nieuwe projectmanagementtool voor uitvoerders. Deze tool wordt onder andere gebruikt voor inkoop, ontvangstboekingen van materialen en diensten, factuurafhandeling en projectbewaking. Het systeem waarmee ruim 400 uitvoerders voorheen werkten was complex en gebruiksonvriendelijk, waardoor met name administratie een tijdrovende klus was.

Lees meer

myBrand ziet omzet eerste helft 2019 met ruim 50 procent stijgen

10-09-2019

Geertruidenberg, 10 september 2019 – SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand ziet haar omzet stijgen van 18,8 miljoen euro het eerste half jaar van 2019 naar 28,8 miljoen euro. De grootste drivers hiervoor zijn de acquisitie van Nextmoves en de samenvoeging met Conclusion Xtensional. Een andere oorzaak van de positieve cijfers is het commerciële succes dat myBrand heeft geboekt.

Lees meer
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×