Het laatste nieuws rondom SAP consultancy, SAP beheer, Hosting en SAP-implementatie

Conclusion helpt Eneco naar de cloud voor duurzame energie in heel Europa

18-03-2019

Energieleverancier Eneco migreerde in de zomer van 2018 zijn SAP-omgeving naar Microsoft Azure. In zeven weken tijd werd 17,5 terabyte aan data overgezet naar de public cloud. Computable spreekt twee betrokkenen over het project. Lead-architect voor het Eneco-project namens ict-dienstverlener Conclusion, Maximilian Ebenhoch, en manager business en technology van Eneco, Sander van Steenis, verantwoordelijk voor het SAP-landschap van het energiebedrijf, zitten begin maart 2019 aan een tafel in het hoofdkantoor van Eneco in Rotterdam.

Lees meer

Go cloud or go home!

06-02-2019

Op TechEd regende het al mededelingen over de samenwerking tussen SAP en Microsoft Azure die zich steeds verder uitbreidt. Ook het laatste nieuws dat SAP al zijn eigen mission critical systemen onderbrengt bij Azure (zie hier) maakt één ding heel duidelijk: het sterke partnership tussen SAP en Microsoft is alleen nog meer verder groeiende.

Lees meer

myBrand neemt Nextmoves over en versterkt positie op SAP-markt

30-01-2019

SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand, onderdeel van Conclusion, heeft Nextmoves overgenomen. Nextmoves is specialist op het gebied van HR-oplossingen op basis van SAP HCM en SuccessFactors. Door deze stap voegt myBrand strategische HR-expertise toe aan haar portfolio, waardoor zij haar klanten nog beter kan ondersteunen in de digitale transformatie. De bundeling van krachten past binnen de gedeelde ambitie van myBrand en Conclusion om de leidende én best gewaardeerde dienstverlener op het gebied van SAP te zijn.

Lees meer

BTW laag tarief aanpassing van 6% naar 9% per 1 januari 2019

30-10-2018

Zoals inmiddels bij iedereen bekend heeft het kabinet aangegeven een wijziging door te willen voeren in het lager BTW tarief. Deze wijziging van 6 naar 9% is nog niet definitief goedgekeurd (d.d. 10.10.2018), maar er is een grote kans dat per 1 januari 2019 heel Nederland, en dus ook uw bedrijf, geconfronteerd wordt met een nieuw laag BTW tarief.

Lees meer

Conclusion versterkt positie in SAP-markt met voorgenomen overname myBrand

15-08-2018

Conclusion is voornemens SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand over te nemen om daarmee haar positie in de SAP-markt te verstevigen en klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij de transformatie en continuïteit van hun SAP-omgevingen. Vandaag heeft de organisatie hiervoor een aanvraag ingediend bij de Autoriteit Consument en Markt. De voorgenomen overname wordt definitief na goedkeuring van de mededingingsautoriteit. Door samenvoeging van myBrand en Conclusion Xtensional ontstaat een sterke SAP-dienstverlener in de Nederlandse markt met brede expertise in de nieuwe SAP-wereld die wordt getypeerd door zaken als S/4HANA, zowel on premise als in de public cloud.

Lees meer

myBrand behaalt wederom uitmuntende scores in Outsourcing Performance onderzoek van Giarte

12-07-2018

myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, scoort voor het vierde jaar op rij bovengemiddeld hoog in het Outsourcing Performance onderzoek 2018 van Giarte, onderzoeks- en adviesbureau op het vlak van IT-dienstverlening en -outsourcing.

Lees meer
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×