SPGPrints besteedt SAP-beheer uit aan myBrand

SPGPrints

SPGPrints, marktleider in het bedrukken van stoffen en grafische printproducten, heeft het technisch beheer van haar SAP-systemen op basis van een contract voor onbepaalde tijd uitbesteed aan SAP-dienstverlener en -kennispartner myBrand. Een eerdere proefperiode heeft uitgewezen dat myBrand de bewezen partner is voor SPGPrints. Door de kennis en inzet van myBrand kan SPGPrints vertrouwen op een continue beschikbaarheid van het bedrijfskritische SAP-systeem, dat in een 24/7 productieomgeving een essentiële schakel vormt voor de dienstverlening.

Met de uitbesteding van het beheer aan myBrand, is SPGPrints in staat om de doelstelling aangaande de professionaliseringsslag van haar ICT te behalen. Dit betekent een voorspelbare en betrouwbare IT-omgeving van hoge kwaliteit. De samenwerking focust zich op dit moment vooral op het technisch beheer. Daarnaast speelt myBrand ook een belangrijke ondersteunende rol in het functioneel beheer.

Paul de Jong, ICT Manager bij SPGPrints: “Eerdere ervaringen met andere partijen hebben ons geleerd dat in een samenwerking iets zeggen en iets doen, twee heel verschillende dingen kunnen zijn. Voor ons is de beschikbaarheid van ons SAP-systeem zeer kritisch en dan wil je kunnen vertrouwen op een partner die altijd voor je klaar staat. myBrand is zo’n partij. De persoonlijke klik en het nakomen van afspraken is voor ons erg belangrijk. Ik kan snel schakelen en ze komen altijd met praktische oplossingen. Dat is precies wat je als ICT Manager van een partner verwacht. Met myBrand zijn we in staat echt meer te halen uit onze SAP-omgeving en we zijn dan ook druk bezig met het verder uitbouwen van onze samenwerking.”

Paul van Ingen, relatiemanager bij myBrand: “We zijn vorig jaar gestart met een zogenaamde proefperiode van een jaar. We zijn dan ook blij dat de samenwerking wordt voortgezet met een contract voor onbepaalde tijd. Dit laat zien dat we ook echt waarmaken wat we beloven. Dit doen we onder andere door ieder kwartaal de klanttevredenheid te meten, waardoor we direct kunnen inspelen op mogelijke aandachtspunten. Deze overeenkomst met SPGPrints is voor ons het mooie bewijs dat dit echt werkt en we kijken dan ook uit naar de toekomst en het verder verdiepen van onze relatie”.

Over SPGPrints SPGPrints is wereldwijd marktleider op het gebied van geavanceerde druksystemen en gebruiksgoederen voor de textiele en grafische drukindustrie. Daarnaast houdt SPGPrints zich bezig met de productie van metalen precisieproducten door middel van elektroformeren en etsen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Boxmeer. Hier worden ook rotatiezeefdruksjablonen geproduceerd door middel van galvanische processen. Wereldwijd zijn 1400 medewerkers werkzaam, verdeeld over 15 vestigingen in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. 

Meer informatie is te vinden op www.spgprints.com