TANATEX kiest myBrand Private Cloud voor 24/7 ondersteuning en uptime

TANATEX Chemicals tekent voor vijf jaar hosting van de SAP-omgeving in de myBrand Private Cloud van myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner. De leverancier van chemicaliën voor de textielverwerkende industrie intensiveert hiermee de bestaande samenwerking. myBrand ontzorgde TANATEX namelijk al door het functioneel en technisch support van het SAP-landschap. In Nederland, Amerika en Thailand is de SAP-implementatie reeds afgerond en de komende jaren zal SAP wereldwijd verder uitgerold worden. Door ook de hosting bij myBrand onder te brengen, is TANATEX de aankomende vijf jaar verzekerd van 24/7 ondersteuning en maximale uptime.

Transitie naar myBrand Private Cloud Voorheen maakte TANATEX gebruik van een eigen infrastructuur in Ede, waar het hoofdkantoor en tevens één van de productielocaties gevestigd is. De gehele SAP-omgeving en de aanpalende systemen zijn onlangs probleemloos gemigreerd naar de myBrand Private Cloud. De migratie verliep geheel volgens verwachting, dankzij de proefmigratie die eraan vooraf ging. Door het internationale karakter van de migratie werd het tijdsvenster verkort. De migratie begon op vrijdagmiddag en op zaterdag om 18:00 uur moest de hosting al live zijn, vanwege het tijdsverschil tussen Nederland en Azië.

“De samenwerking met myBrand verloopt heel soepel, de consultants hebben aan een half woord genoeg”, zegt Robert Lindhout, Global IT-manager bij TANATEX. “De intensivering van de samenwerking is gebaseerd op vertrouwen in de expertise van myBrand en een goede klik. myBrand biedt enerzijds de deskundigheid van een grote organisatie en anderzijds de persoonlijke relatie van een kleine. Wat een groot pluspunt is ten opzichte van andere aanbieders, is dat we te maken hebben met een dedicated team waardoor we steeds met dezelfde specialisten schakelen. Met de keuze voor myBrand bouwen we voort op onze bestaande relatie. Zij hebben niet alleen kennis van SAP, maar ook van onze business.”

Paul van Ingen, relatiemanager bij myBrand: “We zijn verheugd met deze intensivering van de samenwerking. Net als myBrand is TANATEX een platte en pragmatische organisatie. Hierdoor kunnen we snel schakelen en bereiken we vlot resultaat. Dit geldt niet alleen voor de hosting, maar ook met de verdere implementatie van SAP wereldwijd. Het internationale karakter van de implementatie maakt de samenwerking voor ons extra interessant. Zo verdiepen we ons in de regelgeving in het Verre Oosten die van invloed zijn op de SAP-systemen. We willen TANATEX met alles rondom SAP volledig ontzorgen”.

Over TANATEX Chemicals B.V. TANATEX Chemicals B.V. is een internationaal gerichte onderneming die speciale chemicaliën ontwikkelt, produceert en verkoopt. Het gaat hierbij om producten voor het voorbehandelen, verven, drukken, coaten en finishen van textiel. Binnen de wereldwijde organisatie zijn 300 collega’s actief om de klanten te voorzien van hoogwaardige producten en een goede service. Vanuit de hoofdvestiging in Ede wordt door 120 medewerkers ondersteuning gegeven aan de globale doelstellingen van de organisatie. Hierbij staan klantgerichtheid, flexibiliteit en een hoge kwaliteit centraal. Voor de verkoop in meer dan 35 landen wordt gebruik gemaakt van een netwerk van eigen verkoopkantoren in de regio’s EMEA, Latijns Amerika, India, USA, APAC en Japan en distributeurs en agentschappen. 

Meer informatie is te vinden op www.tanatexchemicals.com