Havenbedrijf Rotterdam gaat samenwerking aan met myBrand Conclusion

Havenbedrijf Rotterdam SAP ERP S/4HANA myBrand Conclusion

Havenbedrijf Rotterdam is per 1 augustus een partnership aangegaan met SAP- en OutSystems-dienstverlener en -kennispartner myBrand Conclusion. De samenwerking behelst de businesstransformatie van Havenbedrijf Rotterdam naar SAP S/4HANA en een bijbehorend verandertraject voor een succesvolle implementatie. Daarnaast draagt myBrand Conclusion zorg voor het technisch en functioneel beheer van de SAP-omgeving, alsmede voor de doorontwikkeling en optimalisatie van dit landschap. De overeenkomst geldt voor een periode van vijf jaar.

Sterke synergie

Met de samenwerking wil Havenbedrijf Rotterdam een sterke en flexibele SAP-omgeving realiseren. De DevOps manier van werken vormt hierbij voor de organisatie een belangrijk uitgangspunt. Na een uitgebreid aanbestedingsproces kwam myBrand Conclusion als beste partij uit de bus. Doorslaggevend in deze keuze was de uniforme manier van werken tussen de twee bedrijven. Daarnaast spelen de kwaliteit van de dienstverlening en het feit dat myBrand Conclusion het DevOps-gedachtegoed al jaren omarmt een grote rol in de keuze.

Claudia de Andrade-de Wit, Directeur Digital & IT van Havenbedrijf Rotterdam: “Ik ben erg blij dat we samen met myBrand Conclusion onze SAP-omgeving naar een hoger niveau gaan tillen. We hebben een omvangrijk aanbestedingsproces uitgevoerd, waarbij zij ons overtuigd hebben van hun kennis en expertise. Bovendien is er sprake van een sterke culturele fit. Wij vinden het belangrijk dat een partner luistert naar onze wensen, maar ook eerlijk is over de haalbaarheid en relevantie hiervan. In de gesprekken bleek al snel dat we hier hetzelfde over denken. Ik ben ervan overtuigd dat myBrand Conclusion een uitstekende keuze is en heb alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking.”

Dennis Bruijns, Operationeel Directeur bij myBrand Conclusion: “Ik ben enorm trots dat we Havenbedrijf Rotterdam aan ons mogen verbinden. De manier waarop zij het aanbestedingsproces hebben geregisseerd, was van uitzonderlijke kwaliteit. Vanaf het eerste gesprek was er sprake van een klik en bleek dat onze manier van werken volledig strookt met de wensen van Havenbedrijf Rotterdam. Daarnaast sluit dit project perfect aan bij onze core business, waarbij we zowel mogen bijdragen aan de transformatie als óók aan de doorontwikkeling van het landschap. Op basis hiervan kunnen we echt een langetermijnrelatie aangaan, iets dat in het DNA van myBrand Conclusion zit. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar de samenwerking.”

Seger Theuns, Director Enterprise Applications & Consulting bij Conclusion: “Havenbedrijf Rotterdam is een organisatie met een maatschappijkritische functie die digitalisering en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dit sluit naadloos aan op de focus van Conclusion. Ik ben dan ook enorm trots om een mooie organisatie zoals Havenbedrijf Rotterdam aan ons klantportfolio te mogen toevoegen. We hebben de ambitie om een uitstekende partner voor hen te zijn en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.”