Laagdrempelig kennismaken met SAP Signavio: myBrand Conclusion lanceert proof of value

SAP Signavio Proof of value myBrand Conclusion

Met trots kondigen we onze gestandaardiseerde proof of value aanpak rondom SAP Signavio aan. Eerder schreven we over SAP Signavio en wat de oplossing precies inhoudt. Nu kun je met myBrand Conclusions proof of value tegen aantrekkelijke voorwaarden de volledige SAP Signavio-suite aan oplossingen rondom procesmodellering, -analyse en -automatisering gebruiken, alvorens je besluit er zelf in te investeren. Hierdoor heb je de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een productief Signavio-systeem, dat door SAP wordt onderhouden op het gebied van privacy en dataveiligheid. In dit artikel lees je meer over onze Signavio-propositie en hoe je de business process management software kunt inzetten.

SAP Signavio

Al jaren ondersteunen we klanten bij best practice implementaties van SAP-systemen, vanuit onze visie om maatwerk te minimaliseren zodat je als bedrijf wendbaar en flexibel blijft. Hiervoor is het belangrijk om inzichtelijk te hebben welke processen je in je bedrijfsvoering nodig hebt en hoe dat zich vertaalt naar SAP-oplossingen. Dat is precies wat SAP Signavio duidelijk maakt. Bij het gebruik van systemen heb je altijd te maken met de processen die zich daarin afspelen en met verschillende implementatietechnieken om die processen te verbeteren. Signavio brengt deze drie componenten bij elkaar door inzicht te geven in hoe gebruikers in SAP- of andere systemen werken. Oftewel, hoe zij bedrijfsprocessen in die systemen uitvoeren. En hoe dit zich verhoudt tot best practices in de markt of ideale systeeminrichtingen. Hierdoor weet je precies waar kansen liggen voor optimalisaties in jouw bedrijfsprocessen. Dit geeft je de tools in handen om met de markt mee te bewegen. Dat maakt Signavio wat ons betreft een accelerator om te innoveren en controle te houden over je bedrijfsvoering, nu en in de toekomst.

Verschillende toepassingen

Sinds de overname van SAP drie jaar geleden, investeert myBrand Conclusion in Signavio-kennis en -kunde. We zetten de tool op verschillende momenten al in bij klanten in hun reis naar S/4HANA. Een voorbeeld is tijdens de Discovery Scan die we aan het begin van een conversietraject uitvoeren om in kaart te brengen waar een organisatie op dat moment staat. Signavio maakt in deze stap inzichtelijk hoe standaardprocessen eruitzien en wat een bedrijf daarmee doet. Dit is bepalend voor de scope van het conversietraject en geeft laagdrempeligheid en snelheid om nieuwe processen op te tekenen. In Signavio simuleer je namelijk nieuwe processen en zie je direct wat de implementatie van deze processen betekent qua efficiëntie of kosten. Daardoor implementeer je vervolgens sneller én beter. Dat maakt dat we Signavio tegelijkertijd ook in bestaande SAP-omgevingen inzetten om procesoptimalisaties aan te wijzen. En als je uiteindelijk veranderingen of optimalisaties doorvoert, monitoren we met Signavio jouw nieuwe processen om te zien of de beoogde efficiëntie wordt gerealiseerd.

Organisatorische reis

Als preferred SAP Signavio supplier in Nederland, maak je voortaan in samenwerking met myBrand Conclusion twee tot zes maanden gebruik van alle functionaliteit binnen SAP Signavio. We nemen daarbij graag het functioneel en technisch onderhoud van het systeem uit handen. Deze vrijblijvende mogelijkheid tot uitproberen helpt je om af te wegen of het voor jouw organisatie de investering waard is. Maar ook om uit te zoeken wat je organisatorisch gezien nodig hebt om SAP Signavio van meerwaarde te laten zijn voor jouw bedrijfsprocessen. Welke functies en methodieken heb je nodig om goed gebruik te maken van de tool? Op welke processen focus je idealiter met Signavio? Het is belangrijk dat je als organisatie procesgeoriënteerd gaat denken en ook zo georganiseerd bent met collega’s die zich bezighouden met procesoptimalisatie. Mocht je nog niet zo ver zijn, dan ondersteunen we je hier graag bij. Zodat jij je volledig kunt focussen op het ontdekken van de waarde van SAP Signavio voor de processen waarmee je als organisatie het verschil maakt. Dan ben je klaargestoomd om de tool na aanschaf volledig te benutten.

Wil je meer weten over onze proof of value of nieuwsgierig naar wat SAP Signavio voor jouw organisatie kan betekenen? We nemen je er graag in mee.

Dennis Bruijns SAP ERP

Dennis Bruijns
Operationeel Directeur bij myBrand Conclusion

Ralph Smeets SAP Solutions Architect

Ralph Smeets
Solution Architect bij myBrand Conclusion