Webinar

Een app in 10 minuten | The Transform Shop

We leggen je uit hoe eenvoudig een goed idee wordt omgezet in een mobile app, web portal of IoT toepassing.

Aan tafel Terugkijken

Introductie

In dit Webinar praten we met onze klant Attero over hun ervaringen met name op het gebied van de snelheid waarmee Attero de app heeft gebouwd, laten we een demo zien van het Attero klantportaal en vertellen we over de keuzes die je maakt bij het omarmen van een low-code strategie. Daarnaast gaan we in deze aflevering in op myBrand’s visie op low-code en bouwen we letterlijk in 10 minuten een eerste app.

Hoe gaat jouw organisatie om met de kansen, verwachtingen en mogelijkheden door de toenemende digitalisering?

Digitale transformatie

Wij zien dat heel veel van onze klanten een digitale transformatie ervaren als een flinke sprong in het diepe. Men realiseert zich echter wel dat deze stap hoe dan ook een keer genomen moet worden. Uiteindelijk leidt deze transitie namelijk tot een (meer) digitaal georiënteerde, innoverende en wendbare organisatie, waarbij klanten en medewerkers centraal staan en de concurrentie kan worden ingehaald.

Een digitale transformatie gaat verder dan alleen de uitfasering van oude legacysystemen. De adoptie van een low-code platform als OutSystems kan er voor zorgen dat oude, trage en gedateerde applicaties snel en eenvoudig worden vervangen door meer gebruiksvriendelijke alternatieven. Om nog maar niet te spreken over de ruimte die low-code platformen bieden voor bijvoorbeeld ‘nieuwe businessmodellen’, ‘procesoptimalisaties’, ‘kostenreducties’.

The Transform Shop

Met de myBrand Transform Shop willen wij kritieke, maar verouderde applicaties met een enorme meerwaarde voor bedrijven ombouwen naar een moderne low-code versie, zodat ze weer jaren mee kunnen. Daarnaast gaan wij graag de uitdaging aan om digitaal te innoveren en dus nog meer waarde voor jou en jouw klanten te creëren.

Inhoud

📅 Dinsdag 7 juli
⏰ 13:00 uur – 13:45 uur
📍 Livestream via Microsoft Teams
🔎 Inclusief Demo Klantportaal
🤚 Inclusief Q&A

Aan tafel

Dennis Chi Ming Kao
Jasper Oudenaarden
Robert Hondorp
Marcel Antons myBrand SAP
The Transform Shop

Serie Webinars

In een serie Webinars nemen we je mee in de wereld van Outsystems applicaties als innovatieve laag bovenop jouw SAP landschap. Om meer waarden te creëren in je bedrijfsproces of SAP klaar te maken voor de transitie naar S/4HANA. In het volgende Webinar leggen we uit hoe eenvoudig een goed idee wordt omgezet in een mobile app, web portal of IoT toepassing. In de laatste een sessie over “Keep the core clean” om met LowCode de versnelling naar S/4HANA mogelijk te maken.

Webinar terugkijken

Vul onderstaand formulier in en ontvang de link naar het webinar.

Organisatie

Corianne Visser myBrand

Corianne Visser

Marketing en Communicatie Manager

Relevante verhalen

Nieuws Klantverhalen

Heijmans uitvoerders werken 25% efficiënter dankzij nieuwe projectmanagementtool

Bouwbedrijf Heijmans heeft myBrand, SAP- en OutSystems-dienstverlener en kennispartner, ingeschakeld voor de ontwikkeling van een nieuwe projectmanagementtool...

Lees meer

Klantverhalen

Attero bouwt nieuw klantportaal met low-code software

Afvalverwerkingsbedrijf Attero heeft het klantcontact jaren geleden al gedigitaliseerd middels een portaal, waar klanten heel...

Lees meer

Klantverhalen

myBrand ondersteunt Pure Ingredients met OutSystems-applicaties

Applicaties vervangen mobiele handscanners in de hele supply chain Pure Ingredients, producent van halal levensmiddelen...

Lees meer

Klantverhalen

myBrand en MBI digitaliseren processen met OutSystems voor 15% tijdwinst

Betonproducent MBI schakelt de hulp in van myBrand, SAP- en OutSystems-dienstverlener en kennispartner, om haar...

Lees meer