Avebe

SAP HR Avebe

Bedrijfsprofiel

Avebe is een op de markt gerichte coöperatie van zetmeelaardappeltelers. Van oudsher richtten zij zich uitsluitend op het winnen van het zetmeel uit de aardappel. Maar door ontwikkeling van innovatieve technieken halen zij nu ook eiwitten uit de aardappel, bedoeld voor de voedingsmiddelenindustrie. En daarmee zijn ze er nog niet. De aardappel is voor hen een bron van mogelijkheden met nog meer ingrediënten die tot waarde gebracht kunnen worden.

Industrie: Productie
Aantal medewerkers: 1.300+
Actief in: Nederland, Duitsland, Japan, China, Singapore, Taiwan, Turkije, Noord Amerika en Zweden.

Klantvraag 

Net zoals uit de aardappel, ook het maximale uit onze medewerkers halen door harmonisatie van processen binnen HR en algehele optimalisatie van de processen. Het einddoel is een geïntegreerde totaaloplossing voor onze medewerkers.

Oplossing

Door optimalisatie van de huidige SAP SuccessFactors modules en het uitbreiden van mogelijkheden middels de introductie van nieuwe SAP SuccessFactors modules heeft Nextmoves samen met Avebe de Cloud transitie voor HR binnen Avebe vormgegeven. Hierdoor is Avebe klaar voor de toekomst en kan het aan de marktvraag voldoen door de juiste medewerker op het juiste moment op de juiste plek in te kunnen zetten.

Resultaten

  • Klaar voor de toekomst
  • Efficiënt ingerichte processen
  • Snellere en effectievere samenwerking
  • Een totaaloplossing voor onze medewerkers
  • Voldoet aan de wet- en regelgeving (GDPR/AVG)
  • Minder tijd besteden aan administratie, meer tijd voor de strategische uitdagingen binnen HR